ponedjeljak, 29.12.2008.

MISIJE

1. Misija slučaj nestalih Puffija

Prvo razgovarajte s Tetom Arktik, uvijek koristite prve izraze koji vam se prikažu. Zatim otiđite na Ice Rink desno ćete naći slike Pufflesa pokupite ih. Sada otiđite u Igloo Tete Arktik i dajte joj slike. Nakon toga otiđite u Pet Shop, na psećoj kućici vidjet ćete bijeli papir s čudnim znakovima. Tumač tih znakova naći ćete u donjem desnom kutu „CODE“. Uvijek ispadne G ima _ _ pari čarapa. Vi morate otkriti broj jer je svakog puta drugačiji. Zatim otiđite u Sport Shop i dajte taj odogovor Gospodinu G. On će vas odvesti do oramara, u ormaru uzmite stvari i spremite ih u svoju „Arhivu“. Sada morate otići na Iceberg i pomoću uređaja za spašavanje, morate spasiti sve pingvine. Kada ste ih sve spasili kliknite na zelenog. Otiđite na Ski Mountain. Iz svojega Spy Phona izvadite mehaničarski ključ. Popravite pingvinu teleskop. Teleskopom pronađite Puffije. Sada morate otići na Tallest Mountain, uzmite uže i bacite ga najviše na planinu što možete. Sada kada ste našli Puffije sačekajte da fotografiraju. Završite razgovor s Tetom Arktik. Kliknite „Get Medal“ za dobiti medalju i „Get Letter“ za dobiti pismo. I na kraju End Mission.

2. Misija G-ova tajna misija

Razgovarajte s Gospodinom G. Pitat će vas šifru, a šifra je "mogul". Odvest će vas do jednog vozila, uzmite ga i spremite u arhivu. Sada otiđite na Ski Mountain. Položite vozilo na Test Run. Sada vozite vozilo, kad-tad ćete pasti i slomiti se. Kada otvorite oči uzmite knjigu u arhivu, nedaleko od knjige bit će uže spremite i njega. Idite pravo i naberite 3 grožđice.
Na boru imate posudu, kliknite 3 puta na bor i uzmite posudu.
Idite pravo vidjet ćete puffije no nemojte ih dirati. Skrenite lijevo i uzmite skiju iz grma.
Vratite se Pufflesima. Kliknite na njih i crnome dajte grožđicu. Sada ste postali prijatelji s Pufflesom i on će vas slijediti. Vratite se natrag do grma s grožđicama, i skrenite gdje vidite potok. Uzmite drvo i spremite ga. Spojite skiju,uže i grožđicu i bacite u potok da uhvatite ribu. Nakon što ste uhvatili ribu uzmite posudu za vodu i napunite i nju vodom. Sada otiđite pravo do kamene kuće i uđite u nju. Kliknite na kamenja, stavite drvo na mjesto za vatru, uzmite knjigu i stavite ju iznad drva (treba se rasparati). Nakon toga dajte Pufflesu grožđicu i on će vam zapaliti vatru. Kada je vatra zapaljena položite ribu na nju. Sada pojedite ribu i stavite vodu da vam se skuha, popijte vodu. Zaspat ćete!. Kada se probudite čut ćete vani zvukove, iziđite iz skrovišta i vaša misija je gotova. Kliknite Get Medal i Get Letter. Na kraju End Mission. Nadam se da ste uspjeli!

3. Misija Slučaj nestalih coinsa

Pričajte s zelenim penguinom. On je zaboravio kombinaciju sefa. Otiđite u ured (nedaleko od sefa). Ispod kreveta uzmite spajalicu i disketu. Disketu stavite u računalo. Uključite računalo i nađite mapu Combination Number. Zapamtite te brojeve. Dođite do sefa i ukucajte tu šifru. Vrata će se otvoriti. Javite se na Spy Phone i otiđite u Hq. Pričajte s Garyem i pogledajte snimku. Uzmite ključ od krova iz ladice koju je Gary otključao. Uzmite prvi ključ. Otiđite u Gift Shop, u ured i uzmite ključ pa otključajte sobu za krov. Kada ste došli uzmite mehaničarski ključ iz Spy Phona, i odvijte Power Box. U Power Box stavite spajalicu. Nedaleko od tog magneta vidjet ćete komad perja. Pokupite ga. Dajte Garyu perje i sa stola u Hq uzmite svijetiljku. Otiđite u Night Club, uzmite svijetiljku, pa otiđite u Boiler Room (u jednom od zvučnika). Nađite Fuse Box i kombinirajte tipke dok sve ne budu zelene. Sada trebate otići u Night Club i pričati s penguinom. Otiđite u Hq. Pričajte s Garyem i uzmite si medalju i nagradu.

4. Msija Avalanche Rescue

Razgovarajte s Garyem. Pokazat će vam Gadget room. Uzmite "preserver shooter" (na polici) stavite ga u arhivu.Zatim otiđite u Lighthouse i s čamca pokupite uže. Stavite ga u arhivu. Otiđite u Ski Lodge i uzmite štap za pecanje. Spojite uže, preserver shooter i štap za pecanje.
Otiđite u Sport Shop i uzmite remen s jednog penguina. Također ga stavite u arhivu. U Ski Village pričajte sa smeđim penguinom. Približite se žičari. Stavite remen na nju. Ispod žičare vidjet ćete komad perja. Uzmite ga i stavite u arhivu. Nakon toga otiđite na Ski Mountain.
Zatim na penguin rune stazu. Pokazat će vam se tri smjera, ovo je pravi popis po kojem trebate ići: desno, sredina, sredina, lijevo, desno. Uzmite izum iz arhive i položite ga. Sada trebate spasiti sve penguine. Pričajte s Garyjem i zatim mu dajte perje. Pokupite nagrade.
Misija gotova

5. Misija Secret of the fur

Razgovarajte s Garyem. On će od Vas tražiti da mu pomognete analizirati komad krzna. Uzmite češalj iz Spy Phone-a i počešljajte krzno. Nakon toga analizirajte taj komad krzna.
Opet razgovarajte s Garyem i on će vam dati još jedan mali komad krzna koji trebate analizirati u stroju. Idite u Pizza Parlor, razgovarajte s penguinom i zamolite ga da posudite vrući kečap, čokoladu, svijeću sa stola i pizzu sa stola. Otiđite u Ski Lodge i u sobu za pecanje. Penguinu dajte pizzu. Zatim otiđite u Coffee Shop. Pričajte s penguinom i popravite stroj iza njega na način da uzmite mehaničarski ključ iz inventara, i zavijete crijevo. Šalica koja se nalazila na tome stroju stavite u Hot Chocholate. Sa strane na regulatoru, regulirajte na Hot. Bocu s čokoladom stavite iznad stroja, nakon što se cijela količina boce isprazni, kliknite crveni gumb. Kada ste dobili šalicu s vrućom čokoladom, spremite ju u inventar. Vratite se u Hq koristeći Spy Phone. Otiđite u Gadget sobu i sa police uzmite ventilator (AC 100).
Otiđite na Beacon (iznad Lighthousea). Nedaleko vidjet ćete spremnik (crvene boje) za benzin. Pomoću ventilatora dopušite spremnik, nakon što ste ga dopuhali is Spy Phona uzmite škarice i prerežite uže. Spremite spremnik u inventar. Otiđite u Gadget Room i u stroj stavite kečap, vruću čokoladu i naftu iz spremnika. Uzmite zaštitne naočale. Idite na Beach, uzmite mrežu ispred Lighthousa. Uđite u Lighthouse i kraj čamca pokupite uže. Otiđite u Ski Lodge i razgovarajte s penguinom koji se sakrio ispod kreveta. Sada krenite na pecanje. U inventaru kombinirajte mrežu i uže. Postavite ih za drvo. Na kraju dodajte svijeću. Sa strane razgovaraju Krusty i Polarni medvjed. Kliknite na njihove razgovore. Krustyja ćete uhvatiti u mrežu. Stavite ga u inventar, i kada medvjed ode iza njega će ostati komad krzna. Pokupite ga u inventar. Idite u Hq zatim u Gadget Room. Dajte Garyju Krustyja i komad krzna stavite analizirati. Uzmite nagradu i misija gotova.

6. Misija Questions for a Crab

Razgovarajte s Garyem. Krusty će pobjeći, no Vi ga slijedite. (najlakši način jest da uzmete Spy Phone i teleportirate se na Mounatin). Nastavite slijediti Krustyja. Idite pravo (prema panju) vidjeti ćete crnog Puffija, skrenite lijevo. Vidjet ćete bor na kojem visi vreća grožđica. Uzmite škarice iz Spy Phona i prerežite uže. Stavite vreću u inventar. Vratite se Puffiju i dajte mu jednu grožđicu iz vreće. Sada će vas Puffi slijediti. Idite prema Krustyevoj kući. Ubacite grožđicu ispod vrata. Puffi će proći ispod i otvoriti vama vrata. Vodite dugi razgovor s medvjedom. Vrata ćete otvoriti tako da pogledate sliku ispod posta. Ukradite bocu kečapa, plavi nacrt stroja, sidro i uže do njega. Otvorite vrata. Snijeg će Vas zatrpat pa uzmite jednu grožđicu iz vreće (u inventaru). Vruću grožđicu dajte Puffiju, napraviti će vam prolaz.
Kada ste izašli, otiđite s druge strane špilje. Spojite uže i sidro. Zamahnite. Trebali bi ste se pojaviti na Mountain. Zatim krenite na pecanje da se uvjerite da je Herbert tamo (medvjed). Zatim otiđite u Pizza Parlor i uzmite „Seaweed Pizza“ . Dajte Herbertu pizzu. I dok njega nema kliknite na veliku ručicu na vozilu (da ide unatrag). Dajte Garyju plavi plan. Pokupite nagrade i misija gotova

Grožđice stavite na označena mjesta:




7. Misija Clockwork repairs

Razgovarajte s Garyem. Pogledajte video kako Herbert i Krusty kradu dijelove od sata. Ponovno razgovarajte s Garyem. Sada u HQ (NE U GADGET ROOM) imate policu. Nalazi se mnogo stvari. Vi trebate uzeti magnet. Trebate ukucati šifru (KEY) slika ispod posta. Sada otiđite u Gadget Room i uzmite pojas za spašavanje. Zatim krenite na Iceberg. Pomoću magneta privucite komad željeza iz vode. Taj komad spremite u inventar. Zaitm, idite na plažu. Razgovarajte s penguinom i uzmite zelenu kanticu. Otiđite u Town i pregovarajte sa penguinom da vam da poster. Spremite ga u inventar. Slijedeće je da otiđete na Dock, sa penguinima igrajte grudanje. Kada Vam dadnu „metu“ Vi njima dajte pojas za spašavanje. Zatim u Snow Forts s kanticom uzmite si snijega. Nakon toga otiđite u Pizza Parlor. Vidjet ćete do klavira note. Pokupite ih. Na redu je da idete u Stage. Stavite note na klavir i svirajte prema bojama. Ako ste točno odsvirali trebali bi privući puffija. Puffiju dajte poster. Zatim mu dajte kanticu sa snijegom. Kada napravi „kotač“, spremite ga u inventar. Sada morate otići u Hq (Gagdet Room). Vidjet ćete kabinu za testiranje. Na nju postavite komad zaleđenog željeza. Povucite ručicu, i kliknite na gumb vatre. Ponovno povucite ručicu, i u inventar spremite željezo. Zatim na pokretnu traku stavite „kotač“ kojega je napravio Puffij. Povucite ručicu i kliknite gumb snijega. Ponovno kliknite ručicu i kotač spremite u inventar.
Otiđite u Snow Forts iza sata. Postavite sve dijelove na svoje mjesto. Razgovarajte s Garyem. Pokupite svoje nagrade i misija je gotova.




8. Misija Mysterius Tremors
Razgovarajte s Garyem. Otiđite na Dock. Pričajte s Herbertom i pokupite fenjer. Zatim otiđite na Beach i pokupite mrežu. Sada otiđite u Lighthouse i pokupite balone. Zatim krenite u Sport Shop i pokupite čavle. Otiđite u Gagdet Room i pokupite čekić. Razgovarajte s Garyem i pitajte ga za bocu sa zrakom. Kada vam dopusti bocu spremite u inventar. Otiđite u Town. Spojite jedan balon i bocu sa zrakom. Kada vam se balon napuše, zakvačite ga za Gift Shop. Odmah brzo uzmite mrežu, postavite ju pod Gift Shop i čavle iz inventara postavite do mreže. Uzmite čekić i zakujte čavle. Otiđite u Gadget Room i pokupite šešir. Potom otiđite u Coffee Shop i pokupite kekse s poda. Konobar će vam dati jedan keks. Vi ga uzmite i spremite u inventar. Otiđite u Town, zelenom Puffiju dajte šešir, a potom i keks. Dat će vam papirić. Spremite papirić u inventar. Nakon toga otiđite u Snow Forts, doletjet će papirić, kliknite na nj i slijedite ga. Pasti će penguinu u novine. Razgovarajte s njim. Otiđite u Pizza Parlor i kupite mu pizzu. Dajte mu. Spojite papirić. Otiđite na Dock. Uđite u jamu. Da bi ste znali kako proći kroz tunele imate papir. Na papiriću piše smjer. Dok prolazite koristite fenjer. Iz Spy Phona uzmite mehaničarski ključ, i na vozilu odvijte dio sa sata. Spremite ga u inventar. Razgovarajte s Herbertom. Sada morate popraviti cijevi. Na način da ih spajate. Kada ste ih spojili otiđite u Hq. Razgovarajte s Garyem i dajte mu kotač. Pokupite si nagrade. Misija gotova…

9. Msija Operation Spy & Seek
Razgovarajte s Garyem, uzmite njegova tri uređaja sa stola, patkicu i plavu kartu potom ih spremite u inventar.Zatim otiđite na Plazu i razgovarajte s pingvinima. Dat će vam žvakaću gumu, vi ju spremite u inventar (na patkicu). Zatim otiđite na Dock. Razgovarajte s pingvinom i uključite mu čamac. Zatim uzmite pumpu koja se nalazi do čamca. Uzmite ju i pomoću nje napušite patkicu. Kada ste ju napuhali stavite ju u inventar. Potom otiđite u Forest i uzmite grančicu s poda. Spremite ju u inventar (za plavu kartu). Zatim otiđite u Ski Lodge. Pomozite pingvinima naći sve žetone. Neki su i u Lodge Attic. Sve žetone spojite u jedan. Nakon toga u Lodge Attic naći ćete komad užeta. Spremite ga na zmaja (prethodno spojena grana i plava karta). Zatim spojite letećeg zmaja s jednim od uređaja koji ste uzeli od Garyja. Zatim drugi uređaj spremite na patkicu. Zatim otiđite u Mine Shack. Razgovarajte s pingvinom koji popravlja krov. Sada ćete morati premjestiti daske. Na način dio koji je bio okrenut prema gore mora biti dolje. A dio koji je bio dolje mora biti gore. Zatim ponovno pričajte s pingvinom. Sada morate zavariti Cart Surfer. Niste gotovi dok svaka rupica ne bude popunjena. Jedan od Garyjevih uređaja spremite u Cart Surfer, i odgurajte ga. Zatim patkicu s uređajem bacite u more kraj Iceberga. Zatim otiđite na Mounatin i letećeg zmaja s Garyjevim uređajem spojite na znak od utrka. Zatim nazvat će vas Gary na Spy Phone. Javite se i otiđite u Hq. Razgovarajte s njim.U tijeku razgovora pokazivati će vam rukom na jedan uređaj. Uzmite ga u inventar. Zatim otiđite u Ski Lodge na pecanje. Uzmite dvogled i promatrajte Herberta. Nakon promatranja on će otići. Zazvonit će vam Spy Phone javite se i razgovarajte s Garyjem. Zatim otiđite na mjesto na kojem su bili Herbert i Klutzy. Uzmite njihov Spy Phone i spojite ga na uređaj koji ste uzeli od Garyja. Zatim na jedno drvo postavite taj uređaj. Opet će vas nazavti Gary. Otiđite u Hq i na monitoru promatrajte Herberta i Klutzyja. Razgovarajte s Garyjem i pokupite si poklone. Misija gotova.

10. Misija Waddle Squad
Prvo razgovarajte s Garyem, agentom i drugim penguinom. Na ekranu će se pojaviti Herbert, a nakon njega Direktor PSA. Razgovarajte s njima. Otiđite na Beach, i pričajte s penguinom. Uđite u Lighthouse i uzmite praznu bačvu. Izađite na Beach i sastavite kemikalije prema uputama iz boce. Otiđite u Gift Shop, Rokie će govoriti da magnet ne radi. Otiđite u Hq i desno iz kutije uzmite električnu ploču. Vratite se u Gift Shop i spojite ploču i magnet. (slika dolje).
Otiđite u Hq razgovarati s Garyem. Nakon toga pomozite menadžeru u Gift Shopu. Uzmite robu, stol i kutiju s igračkama. Otiđite u Town i postavite tu opremu. (stol, roba, igračke)
Otiđite u Dock, razgovarajte s penguinom i uzmite uže. Zatim otiđite u Night Club i postavite uže za zamku. Uzmite mehaničarski ključ iz Spy Phona i popravite kutiju. Potom otiđite u Hq, zazvonit će Vam Spy Phone. Otiđite u Dock, dok ne vidite da Klutzy bježi. Zazvonit će Vam Spy Phone opet. Otiđite u Night Club. Pričajte s Herbertom. Nakon što se oslobodi uzmite Jet Pack od penguina Agenta. Stavite ga na kavez. Pričajte s Garyjem i pokupite medalju...




Bubalo1

<< Arhiva >>